ArtFrame.nl

Coaching


Axtion HR begeleidt ook veranderingen op individueel niveau. Als coach stimuleert Desirée haar cliënten om hun werkervaringen te onderzoeken, te reflecteren over dilemma's in het werk en patronen hierin te ontdekken.

 

 

Managementcoaching

Managementcoaching biedt de mogelijkheid om als leidinggevende afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en te sparren met iemand die je in staat stelt om de grote lijnen te zien en je eigen manier van werken te beschouwen. 

Desirée vervult zelf al jaren leidinggevende rollen, waardoor zij in staat is om zich goed te kunnen inleven in management problematieken.

 

 

Loopbaanmanagement

Dit is aan de orde wanneer je tegen iets aan loopt in je werk of carrière. In zo'n situatie helpt Desirée je bij het maken van je eigen keuzes. De loopbaanbegeleiding geeft je inzicht in wie je bent en helpt je helder te krijgen wat je kwaliteiten, interesses, drijfveren en behoeftes zijn en wat voor werk bij je past.

 

 

Teamcoaching

Middels teamcoaching ondersteunt Desirée teams in hun ontwikkelingsproces om een succesvoller team te worden. Echter binnen teams kan ook sprake zijn van spanning, ontevredenheid, onbalans, crises. In zo'n geval wordt met de teamleden gewerkt aan de versterking van de onderlinge relaties, de samenwerking en de prestaties. Hiertoe is ook inzicht in elkaars manier van werken nodig. Desirée begeleidt teams in dergelijke processen.